tisdag 20 september 2011

Elven Chronicles - mobilspel


Spelar Elven Chronicles i nuläget. Ett äventyrspel på mobiltelefonen och är mycket likt Final Fantasy Spelen. Total registrerad speltid är 9 timmar och 47 minuter..

4 kommentarer:

Simon sa...

lek vidare du ;)

Khelben sa...

Värt att notera att jag aldrig skulle köpa mig en telefon för att kunna spela dom här spelen, men det är en stor värld där ute bland mobilspelen och jag har känt mig sugen att utforska den litegrann.

Mitt huvudintresse för PC och datorhårdvara kvarstår dock, även fast det antagligen inte blir i slutet av det här året innan jag kan göra någonting åt min gamla dator som jag har här hemma, så någonting behöver jag kunna göra under tiden.

Ibland dyker hela systemet bara av att jag kollar på YouTube i lägsta upplösningen, så... ibland så kan det vara skönt att göra annat också. Problemet löses dock med rengöring *igen* men jag har inte orkat.

Khelben sa...

Det positiva är att jag får ännu bättre teknologi när jag väl kommer att köpa in den kommande framtiden och jag har fått information om att dom nya kretsarna från Radeon HD 7000 familjen drar mindre ström än från tidigare generation, det är också någonting som intresserar mig.

Khelben sa...

En mobiltelefon drar rätt lite ström den också... för övrigt, men är lite klen för det som jag egentligen önskar mig.

Det sägs också att en ny standard för film kommer att tas fram som går utanför 1080 HD, vi får se hur den utvecklingen kommer att se ut också, kan kräva lite must ur grafikkortet kan jag tänka mig...