måndag 8 augusti 2016

Har inte skrivit på länge!

Vill du att jag skriva mer i min blogg? Börja kommentera på mina blogginlägg i sådana fall. ;-)

Livet har för övrigt gått frammåt. Min period som arbetslös har nu passerat lite över 4 år. Känns nästan meningslöst att fortsätta att trycka iväg jobbansökningar, men fortsätter vidare med det i låg takt. Java-programmeringen har också den gått på låg takt p.g.a. att min tjej (USA) ligger på sjukhus sedan en längre tid tillbaks. Min arbetslöshet har skadat våran relation så hårt så det är mycket möjligt att den här relationen drar mot sitt slut (?) Det är fortfarande för tidigt att säga, men man kan inte vara tillsammans med någon som är död, eller hur?

Hon lever fortfarande iallafall och jag får se hur situationen utvecklar sig där borta, jag känner att jag gjort allt vad jag kunnat. Det är ingen höjdare att leva i en relation på det här sättet när man aldrig kan träffas, men mitt intresse för henne som partner och människa kan inte bli starkare än vad det är, så.. Senaste telefonsamtalet hade vi för någon dag och sedan och är första gången vi pratar via telefon på nästan 5 år. Välkommen till min värld! Det var skönt att höra hennes röst, så förutom dom ca 40 000 e-mails som jag skickat till henne dom senaste 7 år sedan, så kan det kännas skönt att få prata någon gång ibland också.

Jag är inte mycket för telefon och vissa andra sociala saker och min tjej verkar faktiskt vara ännu värre än mig på den punkten, så det är inte konstigt varför det klickade för oss i augusti år 2009. Tiden går frammåt i ett rasande tempo, men min (och hennes) envishet ang. den här relationen hade jag kunnat haft på livsstid. Jag känner för henne, men resten av världen gör det INTE. Hon har en doktor, men dom skyller på begränsade resurser. Har en förståelse för systemet, men jag gillar inte att pengar går före ett människoliv på det sättet. Om jag resonerade på det sättet så skulle jag aldrig NÅGONSIN skaffa tjej, för dom är INTE billiga och det är något som man tvingas uthärda. Den som inte gör det är dömd att leva för sig själv eller att leva i ett väldigt dysfunktionellt förhållande.

1 kommentar:

Spock sa...

Skriv på massor så man har nåt att fördriva tiden med på nätterna man jobbar