fredag 14 juli 2017

Elhjulspåret i Gimo = förstört

Jag vandrade omkring i elhjulspåret i Gimo för några dagar sedan. Jag kommer att ta lite bilder från vad dom har gjort där lite längre fram, men jag kan konstatera att ur ett miljöperspektiv så är det som dom gjort en katastrof! Alltså, dom har slitit up en massa träd och lämnat stubbar och kvarvarande rötter från träd vid sidorna. Dom har jämnat ut "spåret" som nu på vissa delar är lika bred som en motorväg och så har dom strött på en massa träflisor längs spåret (inte trä-spån som tidigare år). Det ser för jävligt ut ärligt talat!

Tanken från deras sida är att bredda ut, kana ut och anpassa för skidåkare. Så vintertid så kan jag tänka mig att en del är hyffsat nöjda då snön täcker över hur allting ser ut, men jag ska dela med mig av lite bilder längre fram bara för att visa. Jag tycker det är tråkigt att idioterna som styr på toppen i Gimo väljer att göra såna här beslut som inte bara förstör miljön utan förstör en av dom saker som joggare och promenerare har kunnat utnyttja för det här.

Dessutom så vill dom ta betalt för att man ska åka skidor där, eftersom "allt fint arbete" som dom gjort måste finanseras på något sätt. Jag vet att det är idioter som styr Gimo sedan vi fick ny kommunchef för några år sedan, men vissa saker har även fungerat dåligt tidigare, men personligen så tog den här priset!

RIP elhjulspåret, det var OK så länge det varade!

Inga kommentarer: